Over ons

Over ons

Wij zijn Douma, Oudman en Poiesz. Drie ervaren advocaten die zijn gevestigd in de Friese watersportstad Sneek. Ons kantoor identificeert zich met de regio, haar inwoners en ondernemers. De advocaten zijn regionaal betrokken en actief. 

Het kantoor

Wij bieden juridisch advies aan particulieren en ondernemers. Het kantoor is breed georiënteerd, met de nadruk op het Faillissementsrecht, Vastgoedrecht en Ondernemingsrecht

Ons kantoor staat voor kwaliteit en betrokkenheid en hanteert transparante tarieven voor de dienstverlening waarbij het voor ons voorop staat dat iedereen toegang tot het recht moet kunnen hebben. In onze visie mag er geen drempel zijn om u te voorzien van juridisch advies. 

Het kantoor bestaat uit drie advocaten en is een samenwerkingsverband tussen Douma & Oudman advocaten (KvK nummer 80130178) en Poiesz Advocaat (KvK nummer 74259105). De advocaten worden ondersteund door Wendy Schaaf. De advocaten opereren onder de gezamenlijke handelsnamen Douma, Oudman & Poiesz en DOP advocaten, maar zijn voor eigen rekening en risico werkzaam.

Advocaten

Egbert Douma

Mathijs Oudman

Dick Poiesz

Staf

Wendy Schaaf

Marrit van der Goot

Nederlandse Orde van Advocaten

De aan het kantoor verbonden advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), de beroepsorganisatie voor de advocatuur. De NOvA bevordert een behoorlijke uitoefening van de praktijk door advocaten. De NOvA stelt onder meer regels voor de advocatuur en levert een bijdrage aan de kwaliteit van en het toezicht op de advocatuur en streeft ernaar de toegang tot het recht te borgen. Douma, Oudman & Poiesz onderschrijven dit streven. 

Algemene Voorwaarden

Op dienstverlening door Douma, Oudman & Poiesz zijn algemene voorwaarden van toepassing, welke hier te vinden zijn. De aansprakelijkheid van de advocaten is beperkt tot de in de algemene voorwaarden opgenomen bedragen.