Overige diensten

Overige diensten

Douma, Oudman en Poiesz zijn ook actief op de onderstaande rechtsgebieden.

Incasso

Worden uw facturen niet betaald? Wij nemen de incasso voor onze rekening. De kosten worden op de debiteur verhaald. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten, lees hier verder. 

Beslagrecht 

Is er beslag gelegd op uw banktegoeden, woning/bedrijfspand, inventaris of loon? Neem direct contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken. Indien nodig kunnen wij een kort geding starten om het beslag op te laten heffen. Wij begrijpen de spoed, dus ook buiten kantooruren staat ons kantoor voor u klaar. Neem contact op met Egbert Douma of Mathijs Oudman.  

Burengeschillen

Is er een geschil met uw buren over bijvoorbeeld de erfafscheiding, erfgrens, geluidsoverlast of andere hinder? Wij proberen bij voorkeur de escalatie van het conflict te voorkomen, maar mocht het nodig zijn dan staan wij u bij in een juridische procedure. Als beide buren dit willen treden wij ook op als onafhankelijk bemiddelaar of mediator.    

Consumentenrecht

Als consument heeft u een sterke positie als u bijvoorbeeld een product heeft gekocht via internet of in de winkel en dit product ondeugdelijk blijkt te zijn. Consumenten worden wettelijk namelijk extra beschermd tegen professionele partijen. Daarbij kunt u denken aan extra opzeggings- en annuleringsmogelijkheden, bewijsvermoedens en beperking van boetes of opzeggingsvergoedingen. Het consumentenrecht is verspreid over allerlei rechtsgebieden zoals koop op afstand, colportage, verzekeringen en internet- en telecomcontracten. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor de mogelijkheden.    

Arbeidsrecht

Voor al uw vragen op het gebied van het arbeidsrecht werkt DOP advocaten samen met Idske de Vries (IK Arbeidsrecht). Met deze samenwerking zijn wij in staat om u ook te adviseren over juridische zaken tussen werkgever en werknemer.

Overig

Heeft u een juridische vraag en weet u niet of ons kantoor u verder kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact op.