Tarieven

Afhankelijk van uw wensen en de aard van de zaak hanteren wij een standaard uurtarief van € 220,00 (exclusief btw). Wij brengen geen andere kosten, zoals kantoorkosten of reiskosten, in rekening.   

Ondernemerspakket

Wij begrijpen dat u als ondernemer sommige zaken juridisch wilt checken. Gewoon even sparren of een specifiek contract of algemene voorwaarden bespreken. Dan is het handig dat u een directe lijn heeft met uw eigen advocaat voor een snel en vakkundig antwoord. Voor ondernemers (ZZP’ers en MKB) bieden wij een speciaal pakket aan. 

Voor € 40,00 per maand (exclusief btw) heeft u een eigen advocaat voor het verlenen van (eerstelijns) juridisch advies. Geen ingewikkelde berekeningen of voorwaarden en altijd opzegbaar. Kortom, met het ondernemerspakket heeft uw onderneming een eigen huisadvocaat. 

Als er geen sprake meer is van advies en er voor een zaak een specifiek dossier moet worden aangemaakt, dan rekenen wij een gereduceerd uurtarief van € 180,00 (exclusief btw) of maken we afspraken met u op maat. 

Als vaste relatie van ons kantoor bent u natuurlijk ook altijd welkom op de speciale themabijeenkomsten die het kantoor organiseert voor de vaste relaties. Zo staat er bijvoorbeeld een bijeenkomst in de planning over contracten en algemene voorwaarden. In anderhalf uur praten wij u dan helemaal bij. 

Voor verdere vragen of het activeren van het ondernemerspakket kunt u contact opnemen met ons kantoor.  

Incasso

Wij nemen de incasso van uw niet betaalde facturen voor onze rekening. De kosten worden op de debiteur verhaald. Mocht er geen betaling volgen dan bespreken wij met u de verdere mogelijkheden zoals beslaglegging, een faillissementsaanvraag of een gerechtelijke incassoprocedure. Deze maatregelen kunnen snel door ons kantoor worden genomen. Wel zo handig. En daarvoor hanteren wij een speciaal incassotarief van € 160,00 (exclusief btw).  

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering afgesloten en bent u verzekerd voor de kosten van rechtsbijstand? Ook dan kan ons kantoor u in het geval van een juridische (civiele of bestuurlijke) procedure rechtsbijstand verlenen. U heeft dan namelijk het recht op vrije advocaatkeuze en kunt dan een eigen advocaat kiezen. Een advocaat die uw taal spreekt en vlakbij is gevestigd. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor.  

Gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging)

Als u in aanmerking komt voor een toevoeging en gebruik wilt maken van de dienstverlening van ons kantoor kunt u contact met het kantoor opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie over een toevoeging en de eigen bijdrage die u zelf moet betalen, kunt u vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org). Wij kunnen u verder helpen met het aanvragen van een toevoeging. Ook daarvoor kunt u een afspraak maken met ons kantoor.